Riešutinis kop-pyragis
Ruksalduras Foroto 2010-04-26 17:37:54
Vertink:
Desertas - kiekvieno žmogaus skaniamaistis, dažniausiai valgomas po neskanaus maisto. Šįkart siūlome ypač skanų ir estetišką desertą - kop-pyragį. Mums (ir Jums) reikės:
   kopūsto galvos,
   kilogramo žemės riešutų,
   šokoladinio kremo,
   citrinos ir
   spalvotų saldžių žirnelių.
Pirmiausia teks atlikti sunkiausią darbą: kopūsto šonuose iš visų pusių dideliu peiliu reikia padaryti kiek galima daugiau įpjovų. Tada tas įpjovas prikemšame riešutų ir, kad gerai laikytųsi, aptepame šokoladiniu kremu. Imame gerą blėką, priberiame spalvotų žirniukų ir juose gerai paridinėjame kopūstą. Tada viską apipurškiame citrinos rūgštimi iš turimos citrinos. Kad viskas nepridegtų, galima pašlakstyti aliejaus. Pašauname orkaitėn. Laukiame apie 35-40 minučių. Ir Skanaus!
egle 2010-04-27 07:52:24
Man patinka Jusu receptai su riesutais:) Sikart riesutais idarytas balandelis gaunasi...Pries tai siulau nepamirsti isgerti stiklines pieno del geresnio virskinimo, o po valgio zinoma Alkostop del sviesesnes galvos.
Arturas 2010-04-27 18:56:08
na cia tik desertas, nezinau ar reikia gerti piena ir alkostop kartu. nebent kefyras butu paruges. ir cia ne balandeliai labiau nes su sokoladu. Cia manau bandoma itikti tiem kas kopustus nelabai meksta.
aldona 2010-04-28 15:30:14
Iskepsiu anukams. nes tik makdonaldo kokteiliu vis praso. Uzteks jau !!!
egle 2010-04-28 15:40:48
gerb. aldona, siulyciau Jusu anukus idarbinti i gamybos procesa - nera ko bimbala per dienas must.
Vardas:
Komentaras:
Atsiprašome, šiandien frazės nėra...
Kokio stoto jūs save laikote?
© Atvirkštinis pasiūlymas 2007-2010